Informatii despre livrare
- Toate comenzile plasate de LUNI pana VINERI in intervalul 09:00 - 15:00 sunt expediate in aceeasi zi, exceptand sarbatorile legale si perioada noastra promotionala. 

- Livrarea produselor se va realiza in maxim 24-48 de ore din momentul confirmarii comenzii de catre CLIENT. Termenul de livrare poate fi depasit in situatia in care localitatea nu se afla in aria de acoperire, in cazul promotiilor sau in cazul unei perioade in care drumurile sunt impracticabile ( precipitatii cantitative/caderi masive de zapada ).

- Livrarea se realizeaza prin intermediul firmei de curierat FAN COURIER sau DPD - TARIFUL STANDARD de livrare fiind de 15 lei a caror valoare este mai mica de 199 lei valabil pentru toate localitatile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat ( verifica aici daca localitatea se afla in aria de acoperire https://www.fancourier.ro/acoperire/ ).

- Comenzile cu o valoare mai mare de 199 lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT ( necumulabil cu codurile promotionale ).

- truse-machiaj.ro se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat door-to-door.

- truse-machiaj.ro asigura ambalarea corespunzatoare a produselor.

Orice problemă legată de integritatea coletului, sau a produselor, trebuie semnalată prin e-mail la comenzi@truse-machiaj.ro, in cel mult 48 ore de la recepție. Reclamațiile ulterioare nu vor fi soluționate.

#OFERTE #PROMOȚII #SURPRIZE ❤️
Abonează-te pentru a primi cele mai noi oferte