Termeni si Conditii

 

Magazinul online truse-machiaj.ro sub denumirea comerciala a S.C. MKB DISTRIBUTION S.R.L este o persoana juridica cu sediul social in Bucuresti.


Prezentul document denumit si ‘’ Termeni si Conditii ‘’ reprezinta un contract la distanta si stabileste termenii si conditiile de utilizare si achizitionare a produselor si serviciilor comercializate prin intermediul magazinului nostru online. Prin accesarea site-ului UTILIZATORII/CLIENTII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila. 


UTILIZATORII/CLIENTII acestui site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a plasa o comanda.


Definitiile si termenii folositi:

UTILIZATOR - reprezinta persoana care acceseaza site-ul in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT - reprezinta persoana care acceseaza site-ul in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

COMANDA - reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre truse-machiaj.ro si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre truse-machiaj.ro, prin care truse-machiaj.ro este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

DOCUMENT – prezentele Termene si Conditii.

TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre truse-machiaj.ro, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

RATING – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

REVIEW – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.Conditii generale de folosire a site-ului/serviciului

- Utilizarea site-ului ( insemand accesul, navigara si achizitionarea produselor ) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor prezentate in cuprinsul acestui document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta. Prezentul document este supus legii romane.

- Administratorul site-ului truse-machiaj.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara o notificare prealabila a persoanelor care il utilizeaza. UTILIZATORII au acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

- truse-machiaj.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

- truse-machiaj.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.Politica de vanzare online

- Pentru a i se permite accesul la serviciu, UTILIZATORUL va trebui sa accepte prevederile documentului

- UTILIZATORUL este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la contul sau.

- Accesul la serviciu este permis oricarui UTILIZATOR.

- truse-machiaj.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul UTILIZATORULUI / CLIENTULUI la serviciu, in functie de comportamentul acestuia fata de truse-machiaj.ro, precum si in situatii in care Utilizatorul foloseste pe site sau in comunicarile cu truse-machiaj.ro un limbaj neadecvat ori produce un prejudiciu material sau de imagine 

- In cazul in care un client a emis o comanda pe care nu a ridicat-o, truse-machiaj.ro isi rezerva dreptul de a bloca contul acelui client, si de nu mai onora viitoarele comenzi plasate pe acest site.Produsele comercializate

- Produsele comercializate prin intermediul site-ului truse-machiaj.ro sunt produse noi, originale, care in momentul livrarii vin insotite de factura fiscala conform legislatiei in vigoare. 

- Preturile produselor prezentate includ TVA si includ cheltuielile de livrare doar in cazul adreselor pe intreg teritoriul Romaniei si doar in situatia in care suma unei singure comenzi este de minim 199 RON. Preturile sunt valabile in limita stocului disponibil. Pot fi actualizare periodic, in functie de preturile de achizitie de la producatori. Incercam sa depunem toate eforturile pentru obtinerea unui pret cat mai bun de care dvs. sa beneficiati.

- Pozele au caracter informativ si orientativ si nu creeaza obligatii contractuale. Echipa truse-machiaj.ro incearca prin produsele si descrierile produselor prezentate pe site sa ofere o imagine cat mai aproape de realitate a acestora. Dimensiunea produselor si culorile afisate depind de calitatile si setarile de lumina ale monitorului pe care il utilizati, dar si de modificarile suferite in timpul prelucrarilor de software. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente aparute intre cele de pe monitorul dvs. si cele ale produselor in sine. 

- De asemenea, din considerente legate de coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa truse-machiaj.ro face eforturi de a prezenta informatiile cele mai revelante.
Valabilitatea preturilor si a ofertelor speciale/promotionale

- Preturile de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul plasarii comenzii, in limita stocului disponibil.

- Preturile de achizitie al produselor si serviciilor dintr-un contract onorat nu se pot modifica.

- Desi depunem toate eforturile pentru ca preturile afisate sa fie corecte, pot exista situatii in care sa apara erori. In acest caz, CLIENTUL va fi informat cat mai rapid cu putiinta cu privire la eroarea produsa. Intr-o astfel de situatie, CUMPARATORUL va putea alege intre a reconfirma COMANDA la pretul corect si anula COMANDA.

- CLIENTUL poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa este ramburs.

 


Comanda online

- Clientul poate efectua comenzi pentru produsele comercializate la un moment dat exclusiv pe site.

- Prin finalizarea comenzii CLIENTUL consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

- In cazul in care CUMPARATORUL nu poate fi contactat pentru confirmarea comenzii in termen de maxim 5 zile, folosindu-se detaliile de contact furnizate in comanda, truse-machiaj.ro isi rezerva dreptul de a ANULA comanda, iar CUMPARATORUL va fi informat de acest fapt printr-un e-mail.

- truse-machiaj.ro poate anula comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care datele furnizate de catre Client, pe site sau in cuprinsul comenzii, sunt incomplete sau incorecte;

- Din momentul in care CLIENTUL valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care truse-machiaj.ro informeaza CLIENTUL cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine CONTRACT la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014, denumit in cuprinsul acestui document CONTRACT, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

- Programul de preluare al comenzilor este de luni pana vineri intre orele 09:00 – 15:00, livrarea urmand a se efectua de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00

- Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care, pe acelasi produs, a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei, din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, ducand la epuizarea stocului. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in contul UTILIZATORULUI in cazul in care UTILIZATORUL notificat nu doreste un alt produs.Instrumente de plata

- Plata poate fi efectuata online cu cardul bancar prin intermediul platformei Mobile Play sau ramburs ( numerar ) la livrarea coletului de catre curier.

- Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

- S.C. MKB DISTRIBUTION S.R.L va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrare, obligatia CLIENTULUI fiind aceea de a furniza corect informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Important! In cazul clientilor ce figureaza cu comenzi neridicate ( colet retur ) si revin cu o noua comanda, pentru a fi onorata, truse-machiaj.ro isi rezerva dreptul de a solicita ca modalitatea de plata a comenzii sa fie efectuata integral online.

 


Informatii despre livrare

- Toate comenzile plasate de LUNI pana VINERI in intervalul 09:00 - 15:00 sunt expediate in aceeasi zi, exceptand sarbatorile legale si perioada noastra promotionala. 

- Livrarea produselor se va realiza in maxim 24-48 de ore din momentul confirmarii comenzii de catre CLIENT. Termenul de livrare poate fi depasit in situatia in care localitatea nu se afla in aria de acoperire, in cazul promotiilor sau in cazul unei perioade in care drumurile sunt impracticabile ( precipitatii cantitative/caderi masive de zapada )

- Livrarea se realizeaza prin intermediul firmei de curierat FAN COURIER sau DPD - TARIFUL STANDARD de livrare fiind de 15 lei a caror valoare este mai mica de 199 lei valabil pentru toate localitatile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat ( verifica aici daca localitatea se afla in aria de acoperire https://www.fancourier.ro/acoperire/ ).

- Comenzile cu o valoare mai mare de 199 lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT ( necumulabil cu codurile promotionale ).

- truse-machiaj.ro se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat door-to-door.

- truse-machiaj.ro asigura ambalarea corespunzatoare a produselor.

 

 

Returnarea produselor si returnarea contravalorii acestora.

Daca sunteti nemultumit(a) de produsul primit, truse-machiaj.ro va permite sa il returnati in termen de 30 zile lucratoare de la data primirii produsului, cu respectarea conditiilor de retur.Cadrul legal

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 


Exceptiile

Nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului). Produsul nou se livreaza dupa primirea si verificarea celui returnat intr-un termen de maxim 14 zile. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.;

- Produse aduse pe comenzi speciale;

- Produse de ingrijire personala sau accesorii de infrumusetare;

- Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.


Pentru produsele returnate folosite se va face diminuarea valorii conform OUG 34/2014, art. 14, alin. 3.Exercitarea dreptului de retragere

- Consumatorul va notifica truse-machiaj.ro cu privire la decizia de retragere din contract prin transmiterea unui e-mail catre info@truse-machiaj.ro in care va fi specificat numarul comenzii, cat si produsul(le) ce vor fi returnate;

- In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, cumparatorul va primi pe e-mail numar de inregistrare si detalii de expediere cu privire la solicitarea inaintata.

- Decizia de acceptare / respingere a notificarii de retur va fi luata dupa receptia produsului in depozit;

- Comunicarea cu clientul se va face in scris pe adresa de e-mail cu care s-a efectuat comanda initiala.Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare


Costuri suportate de catre cumparator:

- Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. ( art.14.punctul 3 );

- Costuri de retur, transport curier, pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 30 zile de la receptia produsului.Rambursarea sumelor

- Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, transmisa de catre vanzator(art. 13, punctele 1, 2, 3 si 4)

- Conform art. 24 punctele 2 si 3 , ziua in care consumatorul isi exercita dreptul de retragere din contract nu se va lua in seama la calculul termenului, iar in cazul in care ultima zi a termenului este o zi nelucratoare, se va prelungi termenul in mod corespunzator.


Politica de confidentialitate

truse-machiaj.ro respecta viata Dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul acesarii acestui site. Aceste informatii au rolul de a va informa asupra modului in care colectam datele Dvs. si cum/unde am putea sa le folosim.

SC MKB DISTRIBUTION SRL opereaza acest site in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC MKB DISTRIBUTION SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a truse-machiaj.ro si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre truse-machiaj.ro.

Prin citirea prezentelor ‘’ Termene si Conditii ‘’ ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

De asemenea, truse-machiaj.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.


Cum sunt colectate datele?

- Prin formularul de inregistrare client;
- Prin formularul de comanda;
- Prin formularul de contact.


Securitatea datelor:

- Pastrarea datelor este realizata pe sisteme informatice securizate;
- Transferul datelor este realizat prin conexiuni criptate securizate.


Putem utiliza informatiile pe care le colectam pentru:


- A va asista in alegerea produsului;
- A facilita comunicarea si informatiile asupra starii comenzilor/ a stocului produselor si asupra diferitelor oferte/promotii disponibile;
- A va furniza servicii si pentru a face disponibile functionalitati pe site-ul nostru;
- Informatiile privind plata si livrare (cum ar fi numarul cardului bancar, data expirarii, adresa de livrare, facturare).

Care sunt drepturile dumneavoastra?

Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Daca datele dumneavoastra sunt incorecte, incomplete sau irelevante, puteti cere ca aceste informatii sa fie corectate sau eliminate. Anual, aveti dreptul de a solicita documente justificative cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra in fisierele aferente contului dumneavoastra.


Politica de utilizare Cookie-uri

Ce sunt Cookie-urile?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu“cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. 

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Browser-ul dvs. va poate spune cum sa fiti notificati cand primiti anumite tipuri de cookies si cum sa restrictionati sau sa dezactivati anumite cookie-uri. Va rugam sa aveti in vedere ca fara cookie-uri nu veti putea beneficia de toate functionalitatile site-ului nostru. 

In legatura cu obtinerea de informatii prin intermediul cookie-urilor, serverele noastre web pot inregistra detalii cum ar fi tipul sistemului dvs. de operare, tipul browser-ului, domeniul, si alte setari de sistem, precum si limba pe care sistemul dvs. o utilizeaza, si tara si fusul orar in care se afla dispozitivul dvs. Logarea la serverul web poate de asemenea inregistra informatii cum ar fi adresa paginii web care v-a condus la site-ul nostru si adresa IP a dispozitivului pe care il utilizati pentru a va conecta la Internet.

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

Cookie-uri de performanta a site-ului
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
Cookie-uri pentru geotargetting
Cookie-uri de inregistrare
Cookie-uri pentru publicitate
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.


MENTIUNI FINALE:


Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Modul de solutionare a litigiilor 

Prezentul contract este supus legii romane. Pentru eventualele litigii aparute intre SC MKB DISTRIBUTION SRL si CLIENTI se va incerca rezolvarea pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea pe cale amiabila nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

#OFERTE #PROMOȚII #SURPRIZE ❤️
Abonează-te pentru a primi cele mai noi oferte